&199;aktivizo t&235; gjitha transferimet aktive.

Shpesh, kur ndryshon telefonin, mund t lindin probleme pr shkak t vendosjes gabim t karts SIM.

. 1343, 05052021.

.

aktivizo t gjitha transferimet aktive.

Nov 19, 2019 1 far sht prcjellja e thirrjeve 2 Si t devijoni thirrjet n Android; 3 Si ta devijoni telefonatn n iOS; 4 Prcjellja e thirrjeve n Vodafone, Orange dhe Movistar. 4. 80, nr.

Aug 13, 2015 Hasanaj e ka akuzuar Ramn pr veprn penale t keqprdorimit t thirrjeve telefonike.

Shpesh, kur ndryshon telefonin, mund t lindin probleme pr shkak t vendosjes gabim t karts SIM. 34 Tabela 7 Ecuria e ARPM dhe ARPU 2010-2018. .

34 Tabela 7 Ecuria e ARPM dhe ARPU 2010-2018. 80, nr.

.

.

Rasti m&235; i fundit ka shkaktuar konfuzion tek qytetar&235;t, pasi me an&235; t&235; nj&235; mesazhi. .

002 . &199;aktivizo transferimin e thirrjeve n&235; sekretarin&235; telefonike kur telefoni del i z&235;n&235; 2106x135xxxxxxx Transfero t&235; gjitha thirrjet drejt sekretaris&235; telefonike ose drejt nj&235; numri tjet&235;r 21 &199;aktivizo transferimin e thirrjeve drejt sekretaris&235; telefonike ose drejt nj&235; numri tjet&235;r 002.

Dallimi kryesor &235;sht&235;.
81 dhe nr.
21 .

thirrjeve ndrkombtare dhe tregu me pakic i shrbimeve celulare dokument prfundimtar, dhe shfuqizimin e vendimeve t Kshillit Drejtues prkatsisht nr.

.

Nse shrbimi i thirrjeve telefonike apo i mesazheve befas nuk punon m dhe nse nuk ka internet celulari, shkaku mund t jet karta SIM. 1343, 05052021. docx,.

Jul 23, 2016 MonitorTregu i telefonis celulare ka ndalur rnien e t ardhurave n 2015-n. 3) Tregu me shumice i origjinimit te thirrjeve ne rrjetin telefonik publik te ofruara nga vendndodhje. 81 dhe nr. Jul 10, 2018 Ndrkoh, AKEP sht duke punuar pr t adresuar dhe shqetsime t tjera t konsumatorit n lidhje me thirrjet telefonike si thirrjet e padshiruara pr qllime marketing, shfaqjen e thirrjeve hyrse ndrkombtare me prefiks kombtar (tjtrsim i CLI) etj, dhe s shpejti do t nxjerr aktetdokumentat prkatse me. .

Sh&235;rbimi i telekomunikacionit kontrollon dokumentet e detajeve t&235; thirrjeve p&235;r t&235; m&235;suar rreth vendndodhjeve t&235; klient&235;ve, si dhe regjimet telefonike, si dhe p&235;r t&235; rritur zgjidhjet e tyre.

Anila Denaj Antar 4. 3) Tregu me shumice i origjinimit te thirrjeve ne rrjetin telefonik publik te ofruara nga vendndodhje.

1 Si t devijoni thirrjet nga telefoni juaj Movistar n nj numr tjetr; 4.

12.

.

thirrjeve ndrkombtare dhe tregu me pakic i shrbimeve celulare dokument prfundimtar, dhe shfuqizimin e vendimeve t Kshillit Drejtues prkatsisht nr.

.